Boekenwinkel Nijmegen

Wil jij de leukste en meest interessante boeken aanschaffen bij een boekenwinkel in Nijmegen? Kom dan eens langs bij Kantoorboekhandel Jacobs! Wij zijn een professionele kantoorboekhandel en we bieden dan ook een zeer ruim assortiment met verschillende soorten kantoorartikelen aan. Echter, wij hebben ook een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten boeken beschikbaar. Je kunt ons dan ook zien als een kantoorboekhandel en gewone boekhandel in één, in de omgeving van Nijmegen. Kom eens bij ons langs en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Verschillende soorten boeken in het assortiment van de boekenwinkel in Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een leuke boekenwinkel in Nijmegen met een zeer ruim assortiment, is het zeker de moeite waard eens een kijkje te komen nemen bij Kantoorboekhandel Jacobs. Wij bieden namelijk niet alleen kantoorartikelen, zoals tijdschriften, wenskaarten, papier en schrijfmiddelen. Ook voor de leukste boeken van verschillende genres kun je bij ons terecht. Zo bieden wij onder andere:

  • Actuele boeken;
  • Fictie;
  • Non-fictie;
  • Kinderboeken;
  • Jeugdboeken.

Bij Kantoorboekhandel Jacobs in Nijmegen adviseren wij je als professionele boekhandel natuurlijk ook graag over de boeken die bij jou zouden kunnen passen.

Boekhandel in Nijmegen biedt boeken ook online aan

Wist je dat je niet per se in onze boekenwinkel in Nijmegen langs hoeft te komen om boeken te bestellen? Dat kan namelijk gewoon online, op de speciaal daarvoor bestemde website van Blz. Hier bieden wij een nog ruimer assortiment aan. Deze boeken bezorgen wij vervolgens gratis bij je thuis (indien je bestelt vanaf €15,-).

Meer informatie over Kantoorboekhandel Jacobs

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje omdat er binnenkort iemand jarig is of wil je iemand gewoon verrassen? Ook dan biedt een bezoekje aan Kantoorboekhandel Jacobs een uitkomst. Wij bieden talloze leuke gifts aan in onze boekhandel in Nijmegen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen een leuk boek als cadeau te geven, maar wij hebben ook allerlei verschillende andere leuke cadeauartikelen in ons aanbod opgenomen. Kom eens bij ons langs en bekijk het zelf eens! Wil je eerst telefonisch contact opnemen? Doe dat via 024-355 76 38. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Voor meer informatie

Wil je meer weten over onze boeken, winkel of over onze diensten? Bel ons dan via onderstaand nummer en wij helpen je graag verder!