Veelgestelde vragen

Voor 23u besteld, morgen in huis
Ruim 25.000 Nederlandse ebooks
Volg uw bestelling

Waar koop ik welke boeken en kantoorbenodigdheden?

Welke boeken zijn actueel?

Iedere dag verschijnen nieuwe boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie, kinderboeken en kookboeken. Bij Kantoorboekhandel Jacobs maken wij wekelijks een selectie van actuele, nieuw verschenen boeken die u écht niet mag missen. Als u als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuw te verschijnen boeken en e-books meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.

Wat is een goede boekenwinkel?

Een goede boekenwinkel is een winkel, zoals Kantoorboekhandel Jacobs, waar u terecht kunt voor de aanschaf van boeken voor zowel kinderen als volwassenen in verschillende genres. Hierbij nemen de medewerkers de tijd voor u en kunt u uitgaan van een persoonlijke service. Daarnaast beschikt een goede boekenwinkel over een webshop waar u uw gewenste boeken kunt bestellen en heeft de boekhandel een selectie aan kantoorbenodigdheden, schoolspullen en tijdschriften in het aanbod opgenomen.

Waar vind ik boeken die fictie zijn?

Fictie boeken vindt u in zowel de webshop als in de winkel van Kantoorboekhandel Jacobs in Nijmegen. Wij bieden u een veelzijdig aanbod van boeken die niet op waarheid zijn gebaseerd. Bent u op zoek naar een specifiek boek in de webshop? Dan kunt u in de zoekbalk zoeken op titel, auteur en ISBN.

Welke boeken zijn non-fictie?

Onder non-fictie boeken vallen algemene informatieve boeken, sportbiografieën, studieboeken, reisboeken en kookboeken. Ook kranten en tijdschriften vallen onder non-fictie. In tegenstelling tot fictie boeken, zijn non-fictie boeken gebaseerd op de werkelijkheid. Het gaat meer om weergave van informatie dan het creëren van beleving. Kantoorboekhandel Jacobs heeft in haar assortiment een ruime selectie aan non-fictie boeken opgenomen.

Welke boeken zijn leuk voor mijn kinderen?

Welke boeken leuk zijn voor uw kinderen hangt af van de leeftijd. Baby’s en peuters vinden het ontzettend leuk als de ouder voorleest. Het is bovendien goed voor de ontwikkeling van uw kind(eren). Boeken als Nijntje en Woezel & Pip doen het altijd goed. Voor kleuters van 4 jaar en ouder is er een grote collectie prentenboeken en voorleesbundels van bekende figuren als Jip en Janneke en Dikkie Dik. Voor de oudere kleuters spelen in boeken mooie verhalen en de ontwikkeling van het kind een rol. Kinderen vanaf 8 jaar houden van spannende, avontuurlijke en mooie leesboeken, maar ook leerzame boeken zijn belangrijk. Voor kinderen vanaf 15 jaar zijn Young Adult boeken de uitkomst.

Welke kantoorartikelen heb ik nodig?

Kantoorartikelen die u nodig heeft om dagelijkse werkzaamheden te verrichten zijn onder andere schrijfwaren, een nietmachine, een perforator, plakband, paperclips en post-its. U houdt uw kantoor op orde met voldoende opbergmappen, ordners en bureau organisers. Daarnaast zijn kantoormachines, zoals een printer en een scanner, afval- en papierbakken en facilitaire artikelen, zoals een klok, onmisbaar op kantoor.

Waar vind ik schoolspullen?

Schoolspullen vindt u bij boekhandels, zoals Kantoorboekhandel Jacobs in Nijmegen, die jaarlijks een veelzijdig assortiment aan kwalitatieve schoolspullen aanbieden. Denk hierbij aan gave schoolagenda’s, grote en kleine schriften, mooi kaftpapier, mappen en ringbanden, opvallende etuis, diverse soorten pennen en etiketten. Daarnaast vindt u bij ons ook woordenboeken in verschillende talen, zoals Nederlands, Nederlands-Engels en andersom, Nederlands-Duits en andersom. U kunt schoolspullen in de winkel of in de webshop bestellen.

Waar vind ik leuke agenda’s voor op school?

Aan het einde van een schooljaar liggen boekhandels, zoals Kantoorboekhandel Jacobs in Nijmegen, vol met kwalitatieve schoolagenda’s voor jongens en meiden. Uw zoon of dochter heeft de keuze uit verschillende leuke merken, zodat uw kind altijd een agenda vindt die bij hem of haar past. Houdt wel rekening met de inhoud van de schoolagenda. Scholieren moeten hierin huiswerk en toetsen kwijt kunnen, maar ook het lesrooster, de cijferlijst en notities horen in een schoolagenda thuis.

Kan ik tijdschriften los online bestellen?

Ja, bij Kantoorboekhandel Jacobs kunt u online tijdschriften bestellen. Weet u al welk tijdschrift u wilt bestellen? Dan kunt u de naam van het tijdschrift invullen in de zoekbalk van de website. Zodra u het tijdschrift in het winkelmandje heeft geplaatst, doorloopt u binnen enkele muisklikken het bestelproces en betaalt u op veilige wijze via bijvoorbeeld iDEAL. Vanaf €15,- is de verzending geheel gratis. Naast dat u tijdschriften online kunt bestellen, kunt u altijd terecht in onze winkel in Nijmegen.

Hoe kan ik mijn scriptie inbinden?

Kantoorboekhandel Jacobs, gevestigd in Nijmegen, biedt u de mogelijkheid om uw scriptie of andere verslagen in te binden. U heeft diverse inbind- en printmogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een metalen ringband, een plastic ringband en een linnen lijmrug. Daarnaast heeft u de keuze of u uw scriptie in zwart-wit of kleur wilt laten printen en of u het document dubbel- of enkelzijdig wilt laten printen.

Neem contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht