Office center Nijmegen

Ben je op zoek naar een office center in de omgeving van Nijmegen? Breng dan eens een bezoekje aan Kantoorboekhandel Jacobs, gevestigd in Nijmegen. Wij zijn een uitgebreide kantoorboekhandel en we hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen in ons assortiment opgenomen. Daarnaast bieden we talloze andere leuke en handige artikelen aan. Wij richten ons zowel op bedrijven als op particulieren. Nieuwsgierig? Kom eens bij ons langs!

Office center Nijmegen: kantoorartikelen, gifts en print- en kopieeropdrachten

Bij een office center in de omgeving van Nijmegen mag je natuurlijk een ruim aanbod verwachten. Bij Kantoorboekhandel Jacobs spelen we daar dan ook op in. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, zoals schrijfwaren. Maar je kunt bij ons ook allerlei andere artikelen aanschaffen:

  • Wenskaarten;
  • Tijdschriften;
  • Papier;
  • Boeken.

En Kantoorboekhandel Jacobs is ook in te schakelen voor allerlei diensten. Wil je een document laten printen of moet je iets kopiëren? Dan kun je ook daarvoor Kantoorboekhandel Jacobs inschakelen. Wil je een document laten inbinden, bijvoorbeeld je scriptie? Dan staat Kantoorboekhandel Jacobs wederom voor je klaar.

Ruime openingstijden

Kantoorboekhandel Jacobs hanteert zeer ruime openingstijden. Zo kun je ons office center in Nijmegen van maandag tot en met zaterdag bezoeken! Wij zijn elke dag vanaf 10:00 uur geopend, behalve op maandag. Op de meeste dagen kun je tot 17:30 uur bij ons terecht, op zaterdag tot 16:00 uur. Wil je meer informatie over ons assortiment of over onze diensten? Bel dan naar 024-355 76 38.

Voor meer informatie

Wil je meer weten over onze boeken, winkel of over onze diensten? Bel ons dan via onderstaand nummer en wij helpen je graag verder!