Kantoorartikelen

Kantoorboekhandel Jacobs in Nijmegen

Voor kwalitatief hoogwaardige kantoorartikelen moet je natuurlijk bij een goede kantoorboekhandel in Nijmegen zijn. Kantoorboekhandel Jacobs is dan ook de specialist die je zoekt, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten kantoorartikelen in onze uitgebreide winkel. Kom eens bij ons langs en laat je verrassen door de verschillende producten die wij aanbieden!

Kantoorboekhandel Jacobs biedt verschillende kantoorartikelen

Bij Kantoorboekhandel Jacobs, professionele kantoorboekhandel in Nijmegen, bieden wij een ruim assortiment aan kantoorartikelen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Tijdschriften;
  • Wenskaarten;
  • Boeken;
  • Papier;
  • Schrijfmiddelen;
  • Een zeer uitgebreid assortiment aan andere kantoorartikelen.

 

Bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt! Als specialist zorgen wij er namelijk voor dat ons assortiment goed wordt aangevuld en dat producten op voorraad zijn. Hebben we niet dat product waar jij naar op zoek bent? Dan kunnen wij altijd proberen een product voor je na te bestellen. Ben je op zoek naar leuke gifts? Ook dan kun je bij Kantoorboekhandel Jacobs terecht. Wij hebben verschillende leuke en leerzame cadeautjes voor volwassenen en kinderen in ons assortiment opgenomen.

Print-, kopieer- en inbindopdrachten

Natuurlijk komt het voor dat je iets moet printen, kopiëren of laten inbinden. Denk bijvoorbeeld aan een werkstuk of je scriptie. Als je zelf niet over een (goede) printer beschikt, is het handig wanneer je dit bij een professional kunt doen. Kantoorboekhandel Jacobs staat voor je klaar. Wij verzorgen namelijk printwerk, kopieerwerk en wij kunnen dit gemakkelijk voor je inbinden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met het gewenste product onze winkel uitloopt. Wil je contact opnemen met Kantoorboekhandel Jacobs, kantoorboekhandel in Nijmegen, voor vragen over onze kantoorartikelen of andere diensten of voor meer informatie? Dat kan! Bel naar 024-355 76 38, onze medewerkers staan je graag te woord.

Bestellen

Bestellen kan via:
Whatsapp: 06-51896870
Telefoon: 024-3557638
Chatfuncties van onze social kanalen

Boeken

In onze winkel hebben wij een actueel assortiment boeken en online kun je elk gewenst boek bestellen. Bestellingen in onze webshop worden vanaf € 15 gratis thuisbezorgd.

Kantoorartikelen

Met ruim 25.000 artikelen tot onze beschikking hebben wij nagenoeg alles voor jouw kantoor.

0
Producten in het assortiment
0 +
Tevreden klanten
0
Medewerkers
0
Jaren een begrip in Nijmegen