Retourneren

Retourneren

Heeft u per ongeluk iets verkeerd besteld of heeft u iets verkeerd geleverd gekregen? Geen probleem, elk artikel kan altijd geretourneerd en/of geruild worden. Uiteraard dient het artikel in de originele en ongeopende verpakking geretourneerd te worden, artikelen die gebruikt zijn of zonder verpakking kunnen niet geretourneerd worden.

Stuur een mail naar info@kbh-jacobs.nl om een retourzending aan te melden, u krijgt dan de juiste instructies over het terugsturen van de zending en wij regelen indien van toepassing direct een nieuw vervangend artikel.

 

Terugbetaling
De terugbetaling of het ruilen van artikelen gebeurt vaak al zodra we het artikel terug hebben ontvangen, maar altijd uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van je retouraanvraag.

Bij het retour sturen van een complete bestelling en de keuze voor terugbetaling worden alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) terugbetaald. Bij een gedeeltelijke retournering van een bestelling krijgt u alleen de kosten van het product terug.

De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor uw rekening.

Bestellen

Bestellen kan via:
Whatsapp: 06-51896870
Telefoon: 024-3557638
Chatfuncties van onze social kanalen

Boeken

In onze winkel hebben wij een actueel assortiment boeken en online kun je elk gewenst boek bestellen. Bestellingen in onze webshop worden vanaf € 15 gratis thuisbezorgd.

Kantoorartikelen

Met ruim 25.000 artikelen tot onze beschikking hebben wij nagenoeg alles voor jouw kantoor.

0
Producten in het assortiment
0 +
Tevreden klanten
0
Medewerkers
0
Jaren een begrip in Nijmegen